Lily Isabella Laurent

​Navn: Lily Isabella Laurent

Født i 1988

Uddannelse:

  • Tanke Felts Terapeut – 2022
  • Hesteassisteret terapeut – 2022
  • Personlig Coaching – 2022

Jeg har altid hjulpet mennesker omkring mig med behov til at finde vej tilbage til glæden i livet. Mit speciale område er indenfor LGBTQ miljøet og ungdom. Samtaleterapien har omhandlet emner som det at komme ud over for familien, LGBTQ+ usikkerhed, - selvtillids udfordringer mm. Det klienten jeg primært har serviceret, er unge som har det svært med livet; dette kan være unge der har kriminalitet i deres liv eller som er svært udfordret mentalt. Fælles for dem alle er at de på deres vej er faret vild og at de har brug for hjælp og støtte til at finde vej tilbage til glæden i livet. For nogle har deres handlinger været den lette løsning, den hurtige løsning; den eneste løsning. Mange har deres forsvarsparader oppe da de føler sig alene eller misforstået og har givet op. Med tillid er der plads til forståelse, forståelse for hvorfor de er endt i denne situation, forståelse for at der hjælp og tillid til at imødekomme deres behov for hjælp.

Disse erfaringer har i de seneste år opmuntret mig til at arbejde med terapi professionelt fordi de unge mener at jeg har hjulpet dem når det har været allersværest. Derfor begynder jeg nu på min rejse indenfor terapi. Vi er alle mennesker, vi er ikke forkerte fordi vi er anderledes men nogle gange kommer vi på afveje og her har vi brug for hjælp. Alle mennesker fortjener støtte, for nogle er det en selvfølge mens for andre kan være svært at se.

Min baggrund for mit arbejde er livserfaring hvor jeg har mærket og oplevet udfordringerne på egen krop. Jeg lever selv som LGBTQ-person og deltager dagligt i miljøet. Med en terapeut uddannelse har jeg erhvervet mig værktøjerne til at hjælpe andre med deres udfordringer i livet. Hertil har jeg haft en stedfar i min opvækst som altid har hjulpet mennesker omkring ham med vejledning til at guide dem i deres situation. Der har været en del unge med tung kriminel baggrund kommet i vores hjem og har haft samtaler med både ham og jeg. Jeg har således gennem livet haft samtaler med mennesker omkring om deres livsvalg og hvorfor de foretaget disse valg. Samtalet med dem om andre muligheder og støttet dem til at vælge en anden vej end den kriminelle vej, afhængighed mm. Jeg har haft stor kontaktflade til disse mennesker, ikke mindst som bartender og vagt i nattelivet. Jeg oplever at det handler om respekt og tillid og at møde personen hvor personen er hvilket leder til at,- de åbner sig for mig når de føler min respekt og derved føler de tillid til at jeg kan hjælpe og lader mig derfor hjælpe.

Jeg har påbegyndt uddannelsesforløb med tankefelts terapi, personlig coaching og hesteassisteret terapi. Denne uddannelse forventes at være afsluttet til december 2022. Under min uddannelse glæder jeg mig til at arbejde dagligt med terapi.

Igennem hele forløbet vil jeg specialisere mig indenfor ungdom og LGBTQ-miljøet, men min hjælp tilbydes til alle.

Den største glæde ved mit arbejde er at se den positive udvikling hos den individuelle.

Pri​ma Terapi

Holløselundvej 77A

3210 Vejby

+45 5378 0114

info@lilabelle.dk

CVR: 33734573

facebook-(2)

Åbningstider

Mandag - Fredag:​

9.00 - 16.00